Šta je e-mail marketing?

Marketing nije samo riječ – to je nauka.

Prezentovanje na Internet-u je marketing.

Direktni marketing predstavlja vid promotivne aktivnosti poput letaka, pisama, brošura, ličnog prisustva, kontakte putem telefona, faxa i sl. Direktni marketing ima za cilj povećanje prodaje proizvoda ili usluge.

Kada je u pitanju Internet, direktni marketing predstavlja komunikaciju firme (pojedinca) sa potencijalnim klijentima putem e-maila. Ispostavilo se da je, iz različitih razloga, e-mail mnogo ličniji od većine prethodno navedenih (uobičajenih) načina promocije. Jedan od osnovnih razloga za ovakvu personalizaciju e-mail marketinga je mogućnost da, ako vam se dopada nešto što dobijete putem e-maila, možete vrlo jednostavno poslati povratnu poruku pritiskom na dugme "Reply".

E-mail marketing vam pruža neograničene mogućnosti informiranja potencijalnih klijenata o vašim proizvodima/uslugama.

Naša analiza isplativosti marketinških usluga ubjedljivo je pokazala da je e-mail marketing jedan od najefikasnijih vidova oglašavanja. To je UČINKOVIT, BRZ I JEDNOSTAVAN način reklamiranja Vaše firme. Uz našu pomoć, oglasite se na preko 200 000 e-mail adresa, uštedite Vaše vrijeme i novac.

E-mail marketing može biti usmjeren ka različitim ciljnim grupama, kao što su: banke, proizvodnja, zdravstvo, građevina, nekretnine...

Molimo vas da razmotrite sve prednosti koje Vam pruža E-MAIL MARKETING. Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas da dogovorimo dolazak našeg agenta u Vaše prostorije radi detaljnijeg pojašnjenja. Našu referenc listu, kao i više informacija o nama, možete pronaći na web stranici: www.dizajn.ba.